Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Α’ Κατηγορίας

Μία ακόμα μεγάλη πυγμαχική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Πάτρα, σε ένα γεγονός που σίγουρα δείχνει ότι η πόλη έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Α' κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στις 6 και 9 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Κουκούλι και έτσι μέσα από αυτή τη διοργάνωση η Πάτρα θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της ελληνικής πυγμαχίας στην πόλη της. Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα φέρει στην Πάτρα πολλούς αθλητές με τα σωματεία τους και τις αποστολές τους, δίνοντας έτσι και τα ανάλογα οφέλη στην τοπική οικονομία.

Το σημαντικό όμως με βάση το σκεπτικό της Ομοσπονδίας είναι ότι οι αγώνες αυτοί θα έχουν αρκετό κόσμο, αφού το πατρινό κοινό πρόκειται να τους αγκαλιάσει, όπως έχει κάνει σε όλες τις πανελλήνιες και διεθνείς πυγμαχικές διοργανώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Πρόκειται για την υλοποίηση μιας υπόσχεσης και μιας πρωτοβουλίας που είχε πάρει πριν από καιρό ο πρώην πρόεδρος τους ΕΟΠ, Δημήτρης Γασπαρινάτος. Όπως αποδείχθηκε η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία ήταν θετική και η υπόσχεση του κ. Γασπαρινάτου γίνεται πραγματικότητα.


Πηγή