Στον Περιφερειάρχη Ι.Ν. ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Ιονίων Νήσων.

Π.Ι.Ν Στον Περιφερειάρχη Ι.Ν. ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Ιονίων Νήσων.

Το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχο, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Παπανικολάου για την εξέλιξη των έργων στο ΧΥΤΥ της Λευκίμμης, καθώς και τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τα Ιόνια νησιά.

Ο κ. Γαλιατσάτος εξήρε την αγαστή συνεργασία της Π.Ι.Ν. με την ΕΛ.ΑΣ και υποσχέθηκε τη συνεχή στήριξή του στο ευρύτερο έργο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, ενώ επεσήμανε ότι «η Π.Ι.Ν., όπως έχει προαναγγείλει, έχει δρομολογήσει τη συγχρηματοδότηση για την αναβάθμιση και κατασκευή του Αστυνομικού Τμήματος στη Νότια Κέρκυρα, στους Αργυράδες, καθώς και τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων της Αστυνομικής Υπηρεσίας σε όλα τα νησιά».

«Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και επιβαλλόμενη. Η βοήθεια και η συμβολή σας θα μας βοηθήσει τα μέγιστα», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Περιφερειάρχη, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Γαλιατσάτος, συνεχάρη τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παπανικολάου για τα νέα του καθήκοντα, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις κοινές δράσεις της ΠΙΝ και της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο πάντα την προστασία και τη σωστή ενημέρωση του πολίτη.


Πηγή