Συνάντηση στην Περιφέρεια για τις μονάδες Βιορευστών στην Χάλκεια και για τον δρόμο της Παλιόσκαλας.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και τον Αντιρπεριφερειάρχη Νίκο Μπαλαμπάνη για τα παρακάτω θέματα:

1.Συναντηση με φορείς της περιοχής Νεοκαστρου-Λυγια-Σκαλας κλπ για το θέμα του δρόμου Σκάλα-Παλιοσκαλα-Νεοκαστρο.

2.Συναντηση με Δήμαρχο επικεφαλής της Αντιπολιτευσης του Δημου Ναυπακτιας και προέδρους Δημοτικής Ενότητας ΧΑΛΚΕΙΑΣ για το σοβαρό θέμα εγκατάστασης στην περιοχή μονάδων Υδρογόνου-Βιορευστων-Βιοαεριων.

Μεγάλη διάρκεια είχε η συζήτηση για το θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους της Χάλκειας με φορείς και κατοίκους να εκφράζουν την αντίρρηση τους με την δημιουργία τέτοιων μονάδων στην περιοχή. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , ο αντιδήμαρχος κ. Σιαμαντάς , ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γούλας και κ.Τραχύλης , οι πρόεδροι των κοινοτήτων Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμάς , Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτης και Γαβρολίμνης κ. Δεληγιάννης. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη του συλλόγου Εν Πάτραις Ναυπακτίων καθώς και ο Θανάσης Καλαβρουζιώτης αντιπρόεδρος της ΟΣΥΝ.

Για το θέμα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

The post Συνάντηση στην Περιφέρεια για τις μονάδες Βιορευστών στην Χάλκεια και για τον δρόμο της Παλιόσκαλας. appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή