Συνάντηση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Σταύρο Τσεκούρα


Με τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας…

…κ. Σταύρο Τσεκούρα συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, μετά από πρωτοβουλία του, με αφορμή την αποχώρηση του κ. Τσεκούρα από την θέση του Προέδρου της Ένωσης μετά από μια μακρά και ιδιαίτερα παραγωγική θητεία κατά τη διάρκεια της οποίας προωθήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ., όπως η ανέγερση του νέου αστυνομικού Μεγάρου, η πρόσληψη αστυνομικών στην Αχαΐα, η καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους, αλλά και μεγάλα θέματα που έχουν να κάνουν με την πόλη, όπως το μεταναστευτικό.

Ο κ. Αλεξόπουλος συνεχάρη τον κ. Τσεκούρα για τα χρόνια προσφοράς του στην υπηρεσία των πολιτών και των συναδέλφων του μέσω του συνδικαλισμού και τόνισε:

«Ο κ. Τσεκούρας, ο μακροβιότερος συνδικαλιστής της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης, επιδεικνύοντας αφοσίωση, αγωνιστικότητα και εργατικότητα, καταφέρνοντας στα 22 έτη παρουσίας του στο μάχιμο συνδικαλισμό να αφήσει το αποτύπωμά του. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην αλλαγή πεπαλαιωμένων νοοτροπιών και αντιλήψεων, για την συνεισφορά του στην εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Αχαΐας, για την μαχητικότητα και την ευαισθησία του, για την βοήθειά του στην παγίωση της αντίληψης ότι οι αστυνομικοί πρέπει να είναι σύμμαχοι και αρωγοί του πολίτη. Του ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία στην από εδώ και πέρα πορεία του από όποια θέση και αν επιλέξει».


Πηγή