Συνεχίστηκε σήμερα η παρουσίαση του έργου των Δημοτικών Υπηρεσιών

Άρχισε σήμερα Σάββατο 10 Νοέμβρη, στις 9 το πρωί η δεύτερη ημέρα της διημερίδας που διοργανώνει, στην Αγορά Αργύρη, ο Δήμος Πατρέων για να παρουσιαστεί το έργο των Υπηρεσιών του.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, για τους οποίους όπως χαρακτηριστικά είπε χθες, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, «χωρίς αυτούς γρανάζι δεν γυρνά», παρουσίασαν στον πατραϊκό λαό το έργο που δημιουργούν.

Η δεύτερη ημέρα της διημερίδας συνεχίστηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου στο χώρο της Αγοράς Αργύρη όπου γίνεται παρουσίαση των έργων, των παρεμβάσεων, της λειτουργίας των αντίστοιχων Διευθύνσεων του Δήμου Πατρέων, ενώ οι επισκέπτες ξεναγούνται από το προσωπικό των Διευθύνσεων και γίνεται παρουσίαση των ολοκληρωμένων, των υπό εξέλιξη, και των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων των υπηρεσιών του Δήμου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ανυπότακτη Πολιτεία», Χρήστος Πατούχας, και «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Η διημερίδα ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι με τις παρουσιάσεις

Της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος , Ενέργειας & Πρασίνου (Εισηγητής: Παναγιώτης Κωστόπουλος Διευθυντής ).

Της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής

Εισηγητής: Παναγιώτης Παπαευθυμίου Διευθυντής)

Της Διεύθυνση Καθαριότητας –Ανακύκλωσης & Μηχανολογικού Εξοπλισμού. Εισηγητής: Παναγιώτης Λέμης Διευθυντής)

Της Διεύθυνση Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & Δόμησης

Εισηγητής: Βασίλης Σταμόπουλος Διευθυντής).


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία