Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος διανομής Τροφίμων προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ σε συνεργασία, πάντα, με τους Εταίρους της Σύμπραξης. Έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο διάστημα η διανομή Βασικής Υλικής Συνδρομής (υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, βρεφικές πάνες) καθώς και των ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλατα, ντοματοπολτός) ενώ συνεχίζεται η διανομή Νωπού Κρέατος και ειδών οπωροπωλείου (μήλα και πατάτες).

Στη διανομή που γίνεται στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη υλοποίησης του έργου κ. Δημητρούκα Γεωργία και από στελέχη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, παρόντος και του αντιδημάρχου Αγρινίου κ. Κώστα Καλαντζή.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά αφού συνομίλησε με δικαιούχους – ωφελούμενους του προγράμματος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Εταίρους της Σύμπραξης καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, που συνέβαλλαν και συνεργάστηκαν για την ομαλή διανομή των Τροφίμων και των Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους, η οποία αποβλέπει στην ανακούφιση και την στήριξη των οικονομικά αδυνάμων και ευπαθών συμπολιτών μας. Η Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει την μεγάλη σημασία της αναφορικά με την κοινωνική συνοχή και αποτελεί ανάχωμα στην διάλυση του κοινωνικού ιστού καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης».

teva-dianomi-staraka (1)

teva-dianomi-staraka (2)

teva-dianomi-staraka (3)

teva-dianomi-staraka (4)

Περισσότερα τροχαία ατυχήματα τον φετινό Οκτώβριο στην Δυτική Ελλάδα

 


Πηγή