Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα με το ΥΠΟΜΕΔΙ για τα έργα στην Παλική

Το παρών έδωσε ο Διευθυντής της υπηρεσίας δημοσίων έργων του Υπ.Υποδομών, κ. Δ. Αναγνώπουλος

Σύσκεψη για τα έργα στην Παλλική είχε την Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας στο γραφείο του. Στην σύσκεψη αυτή για την πορεία των έργων παρευρέθηκε ο Διευθυντής της υπηρεσίας δημοσίων έργων του Υπ.Υποδομών, κ. Δ. Αναγνώπουλος.

Ως γνωστόν τα "ανοιχτά" μέτωπα στο οδικό δίκτυο Αγίου Βασιλείου-Κουρουπάτων και Βασιλείου είναι υπό την εποπτεία του ΥΠΟΜΕΔΙ.

Στην σημαντική αυτή συνάντηση παρευρέθηκαν και: ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ Θ.Γαλιατσάτος, ο ανάδοχος των έργων κ. Ιωαν.Μαρούλης μαζί με τον κ Ιωαν Λαμπρόπουλο (υπεύθυνος της εταιρείας στα έργα της Κεφαλονιάς) και οι Μηχανικοί της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δρακουλόγκωνας, με το τέλος της συνάντησης, μας ενημέρωσε ότι εντός 10 ημερών θα έχει ασφαλτοστρωθεί και παραδοθεί ο δρόμος του Αγίου Βασιλείου.

Η "πληγή" για τα χωριά της Ανωγής, όμως, δεν κλείνει καθώς προσεχώς ο εργολάβος θα ξεκινήσει τα έργα στα Κουρουπάτα (στο κομμάτι όπου βρίσκεται το σπίτι των αθίγγανων). Ο δρόμος επομένως θα πρέπει να ξανακλείσει.

Ας ελπίσουμε να μην συνεχιστεί εις μακρον η ταλαιπωρία. Ακόμα μας βασανίζουν ερωτήματα γιατί καθυστέρησε τόσο το έργο του Αγίου Βασιλείου; Δεν έχει κανένας εργολάβος δικαίωμα να "παίζει" εις βάρος των κατοίκων. Όποιος θέλει "παιχνίδια" να μην συμμετέχει σε δημοπρασίες έργων.

Πηγή: Lixouri.gr

lixouri agios vasilis erga6lixouri agios vasilis erga23lixouri agios vasilis erga27lixouri agios vasilis erga38lixouri agios vasilis erga46


Πηγή