Θανάσης Καββαδάς: Η ΝΔ κοντά στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 1 Νοεμβρίου 2018

Η ΝΔ κοντά στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», υποδέχθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς και συνάδελφοί του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία τους κόμματος στη Βουλή.

Στη συνάντηση οι εργαζόμενοι τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί το πρόγραμμα και να διασφαλιστούν μόνιμες θέσεις για την εργασία τους.

Από τη μεριά τους οι βουλευτές εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη δομή, η οποία έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου χάρη των προσπαθειών των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τις αόριστες και αντιφατικές δηλώσεις και να παρουσιάσει με ξεκάθαρο τρόπο την πρότασή της για τους εργαζόμενους του προγράμματος. Υπογράμμισαν τέλος ότι η Νέα Δημοκρατία θα διατυπώσει σε ορισμένο χρόνο τη θέση της για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας ότι η λύση που προκρίνει βασίζεται στην εργασιακή εμπειρία τους στο πρόγραμμα πρόνοιας «Βοήθεια στο σπίτι», η οποία πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα εντός του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου.

dav


Πηγή