Τη Δευτέρα ξανά στα δικαστήρια ο τραγικός θάνατος του Ανδρέα, της Ρεγγίνας και της Γεωργιάνας, στον μώλο της Π […]

Η τραγική ιστορία της 21ης Σεπτεμβρίου του 2015 με τον θάνατο τριών νέων παιδιών που πνίγηκαν στο μώλο της Αγίου Νικολάου θα ζωντανέψει τη Δευτέρα στο Εφετείο της Πάτρας. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου και το όγκου των υποθέσεων, ορίστηκε για τις 26 Νοεμβρίου.

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα, της Ρεγγίνας και της Γεωργιάνας, στον μώλο της Πάτρας

Στο εδώλιο θα καθίσει ο νεαρός οδηγός του μοιραίου οχήματος, το οποίο έπεσε στη θάλασσα και παρέσυρε στο θάνατο τα δύο Πατρινόπουλα, τον 21χρονο Ανδρέα Αλέξη, την 21χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη και την 23χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Κατηγορούμενος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Ο οδηγός πρωτόδικα υποστήριξε στους δικαστές ότι μπέρδεψε την κίτρινη λωρίδα που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου και την θεώρησε ως διαχωριστική λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας του, την ακολούθησε και έπεσε στο νερό.

Ο οδηγός του οχήματος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο για τις τρεις ανθρωποκτονίες από αμέλεια σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών με αναστολή και είχε ασκήσει έφεση. Έφεση, όμως, είχαν ασκήσει και οι οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες ζητούσαν πιο αυστηρή ποινή.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία