Το Εργατικό Κέντρο για τις δομές Υγείας του Νομού μας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Μετά και από τις τελευταίες καταγγελίες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου επιβεβαιώνεται η κρίσιμη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι δομές υγείας στο νομό καθώς και η εξάντληση του υγειονομικού προσωπικού. Το Εργατικό Κέντρο είχε προειδοποιήσει έγκαιρα γι"αυτές τις εξελίξεις τη στιγμή που οι εκάστοτε διοικητές πρίμο σιγόντο και με τη σημερινή κυβέρνηση πάσχιζαν να πείσουν τους εργαζόμενους για το αντίθετο και τους καλούν ακόμα και σήμερα να απόδεχτούν άνευ όρων αυτήν την κατάσταση .Ως Εργατικό Κέντρο αναδείξαμε με κάθε τρόπο τα προβλήματα τόσο των υποδομών όσο και των εργαζόμενων μέσα από παρεμβάσεις ,συσκέψεις και κινητοποιήσεις ,είμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζόμενων.
Συνάδελφοι , δε βάζουμε " νερό" ούτε στις ανάγκες μας ούτε στο μύλο που αλέθει το δικαίωμα των εργαζόμενων για δημόσια υγεία .
Κάλούμε όλους τους εργαζόμενους στις δομές υγείας του νομού να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία της 28ης Νοέμβρη κόντρα στη μοιρολατρία και το συμβιβασμό που καλλιεργούν διοικήσεις και κυβερνήσεις.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ


Πηγή