To Λιμενικό Ταμείο Πύργου βράβευσε τον οδηγό ταξί που έσωσε τουρίστρια από βέβαιο πνιγμό

Την 11η Σεπτεμβρίου 2018, με μία πράξη αυτοθυσίας και αλτρουισμού, ο ιδιοκτήτης ταξί και γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου ταξί Πύργου «Ο ΕΡΜΗΣ» κύριος Νικόλαος Θεοδωρακόπουλος, έσωσε από βέβαιο πνιγμό στο λιμάνι τού Κατακόλου, αλλοδαπή τουρίστρια (άτομο με ειδικές ανάγκες) η οποία από προσωρινή αβλεψία των συνοδών της βρέθηκε στη θάλασσα.

Το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π., αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον κύριο Θεοδωρακόπουλο για την πράξη του αυτή, απονέμοντάς του Τιμητική Πλακέτα!

Η απονομή έγινε την 15η τρέχοντος μηνός στον πρώην χώρο του
Ναυτικού Ομίλου Κατακόλου, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κυρίου Αθανασίου, μελών των Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π. και του Συνδέσμου ταξί Πύργου καθώς και μελών της οικογενείας του τιμηθέντος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης Κ. Αθανάσιος, εξήρε την Θεάρεστη πράξη του κ. Θεοδωρακόπουλου, τον συνεχάρη και ευχήθηκε να έχει μιμητές.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Π αφού εξέφρασε τα θερμά Συγχαρητήρια του Δ.Σ. προς τον τιμώμενο, επικεντρώθηκε κυρίως στην ταπεινοφροσύνη του ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την συνεργασία που υφίσταται μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου και του Συνδέσμου των ταξί.

Τέλος, ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Παν. Τσαπάρας αφού συνεχάρη κι αυτός τον συνάδελφό του, ευχαρίστησε το Δ.Λ.Τ.Π. για την τιμή που έγινε στον κ. Θεοδωρακόπουλο και δήλωσε ότι ο σύνδεσμος θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την πρόοδο του λιμανιού του Κατακόλου.

Από το Δ.Λ.Τ.Π.


Πηγή