Το νέο σχήμα στην ηγεσία της Αστυνομίας στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα, μετά τις κρίσεις

Αλλαγές προκύπτουν στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα μετά τις κρίσεις που ξεκίνησαν χθες. Στο πλαίσιο αυτό ο μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ελλάδας Κωνσταντίνος Στεεφανόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υποστράτηγο, αναλαμβάνει Γενικός στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Στη θέση του στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας μετατίθεται ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Νίκος Κοτρωνιάς. Τη θέση του στην Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαΐας αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσούρας, ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο και υπηρετούσε στο επιτελείο της Γενικής.

Ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης , ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο, αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας.Η θέση του στην Ασφάλεια Πατρών δεν έχει ακόμα καλυφθεί.

Στη θέση του παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου (προήχθη σε Ταξίαρχο) ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Ανδρέας Τσαπικούνης παρέμεινε στον βαθμό του και αναμένεται η τοποθέτησή του.

Αποστρατεύθηκαν με τον βαθμό του ταξιάρχου εν αποστρατεία ο Χρήστος Μαζαρακιώτης, μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντήντής Κεφαλληνίας και Τριαντάφυλλος Πανώριος, μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Ζακύνθου και ο Σωτήρης Παπασωτηρίου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία