Τραγωδία στην Ινδονησία: Τα πρώτα πλάνα από τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing (Βίντεο)

Τραγωδία στην Ινδονησία: Τα πρώτα πλάνα από τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing (Βίντεο)

Τα πρώτα πλάνα απότο κατεστραμμένο αεροσκάφος της Lion Air που συνετρίβη μεταφέροντας 189 επιβάτες ανοικτά της Ιάβας τράβηξαν δύτες από την Ινδονησία στον βυθό της θάλασσας.

Συγκεκριμένα, οι Ινδονήσιοι δύτες χρειάστηκαν να βουτήξουν στον βυθό προκειμένου να ανακτήσουν το χαμένο κουτί, με αποτέλεσμα να τραβήξουν και βίντεο όπου φαίνεται το αεροσκάφος της Lion Air να έχει γίνει χίλια κομμάτια.

Οπως αναφέρουν μάλιστα τοπικά μέσα, οι δύτες χρειάστηκε να σκάψουν στον βυθό και να ψάξουν ανάμεσα στα συντρίμμια προκειμένου να βρουν το μαύρο κουτί.

«Μόνο μικρά μέρη του αεροσκάφους έχουν βρεθεί, ενώ μετά την εύρεση του μαύρου κουτιού η έρευνα στον βυθό θα σταματήσει», ανέφερε δύτης.

Το συγκλονιστικό είναι πως εκτός από το μαύρο κουτί, οι δύτες εντόπισαν δεμένους στα καθίσματά τους μερικούς εκ των 189 άτυχων επιβαινόντων στο αεροσκάφος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι σοροί βρέθηκαν ανάμεσα σε λαμαρίνες.

Οι αρχές της Ινδονησίας εξακολουθούν, πάντως, να έχουν άγνοια για το τι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους ελπίζοντας ότι θα βρουν πολύτιμα στοιχεία από το μαύρο κουτί που ανέσυραν οι δύτες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/346113-Tragodia-sten-Indonesia-Ta-prota-plana-apo-ta-syntrimmia-toy-moiraioy-Boeing-Binteo ΚΟΣΜΟΣ

The post Τραγωδία στην Ινδονησία: Τα πρώτα πλάνα από τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing (Βίντεο) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή