ΒΟΜΒΑ: Τίτλοι τέλους για την KEFALONIAN LINES – Πούλησε στην IONIAN GROUP το “ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ̶ […]

Aναστολή εκτέλεσης όλων των δρομολογίων σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Η Kefalonian Lines ανακοινώνει την αναστολή της εκτέλεσης δρομολογίων, στις ακτοπλοϊκές γραμμές Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, με την ενεργοποίηση του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ Αλεξάνδρα Λ. σε άλλη Ελληνική γραμμή και την πώληση του πλοίου Ε/ΓΟ/Γ Νήσος Κεφαλονιά σε ετέρα ναυτική εταιρεία.

Η Εταιρεία μας μετά την πολυετή και πρωτοφανή για τα δεδομένα της Ελληνικής ακτοπλοΐας, ιδιότυπη «δίωξη» από κρατικούς και άλλους φορείς, ιδιαίτερα μετά το 2015 κατέγραψε, στις ανωτέρω γραμμές, τεράστιες απώλειες, καθιστώντας έτσι μη βιώσιμη την εκμετάλλευσή τους από εμάς.

Οι οικονομικές απώλειες μεγιστοποιήθηκαν κατά την περσινή δρομολογιακή περίοδο που υπηρετήσαμε την γραμμή ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ με οικονομικό κόστος για εμάς που ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αποτελεί ηθική δέσμευση και μέρος της συμφωνίας μας η επανέναρξη δρομολογίων από Πάτρα για Σάμη και Ιθάκη από την IONIAN GROUP.

Ευχαριστούμε τους ναυτικούς μας και το κοινό των νησιών μας για την επί σειρά ετών στήριξη της Εταιρείας μας, η οποία πλέον θα δραστηριοποιηθεί σε άλλες ακτοπλοϊκές γραμμές της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση, Kefalonian Lines


Πηγή