Υποστράτηγος Στεφανόπουλος: Ευχαριστώ τη Δυτική Ελλάδα για τη συνεργασία

Το Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποστρατήγου Κωνσταντίνου ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ μετά τη μετακίνηση του στην Γενική περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυσνη Πελοποννήσου: Με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, προήχθηκα στο βαθμό του Υποστρατήγου και μετατίθομαι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
Ευχαριστώ την Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης, ως Διοικητή Αστυνομικών Υπηρεσιών, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας με αποκορύφωμα την προαγωγή μου σε Υποστράτηγο.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Δυτικής Ελλάδας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά το αστυνομικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη τους εγκλήματος.
Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Επιτελείου αλλά και όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.
Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.
Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ιδίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ηλείας, περιοχή από την κατάγομαι, κατοικώ και υπηρέτησα το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας μου ως τώρα.
Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα