Ζάκυνθος: Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και καταδικαστική απόφαση

  • Επίσης στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορείται για το αδίκημα της ληστείας και για παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (09-11-2018), το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 43χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, ο 43χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (09-11-2018), αφού πρώτα παραβίασε επαγγελματικό χώρο στην περιοχή του Λαγανά στη συνέχεια αφαίρεσε από αυτόν, επτά (7) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές χρηματικής αξίας (5.000) ευρώ περίπου. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα:

  • την Τρίτη (06-11-2018), κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας μικροποσότητας ηρωίνης, αφαίρεσε από 57χρονο ημεδαπό με τη χρήση βίας ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (205) ευρώ και
  • την Κυριακή (04-11-2018), αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την πόλη της Ζακύνθου, η οποία βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Τέλος, σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Ο 43χρονος με τη σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.


Πηγή