«Ζεσταίνει τις μηχανές του» ο Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου

Χωματουργικές εργασίες και περιφράξεις στις άνω και κάτω περιοχές δικαιοδοσίας του ετοιμάζει ο Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό 16.000, 00 ευρώ

Συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες έγγραφες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προκηρύσσει ο Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου για χωματουργικές εργασίες σε αποστραγγιστικούς τάφρους και περιφράξεις της άνω και κάτω περιοχής δικαιοδοσίας του Γ.Ο.Ε.Β Αχελώου.

«Οι εργασίες θα γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες που προέκυψαν μετά από την αυτοψία που έκαναν κλιμάκια της υπηρεσίας σε όλη την περιοχή ευθύνης του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου. Μέσω της αυτοψίας αυτής κατεγράφησαν αναλυτικά όλες οι ανάγκες που υπάρχουν και αποφασίστηκε από το ΔΣ να προκηρύξει τον διαγωνισμό με προϋπολογισμό 16.000,00 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ 24%. Θα γίνουν παρεμβάσεις λ.χ στις περιοχές του Νεοχωρίου, του Μεσολογγίου, του Καινουρίου, του Αγρινίου και όχι μόνο, αλλά σχεδόν σε κάθε περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας. Οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για το 2018. Αντίστοιχες εργασίες γίνονται κάθε χρόνο αυτή την εποχή» δήλωσε ο Πρόεδρος του Γ.Ο.Ε.Β Αχελώου Κώστας Βήτας.

vitas kostas
Ο Κώστας Βήτας Πρόεδρος του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου

Ο διαγωνισμός, σύμφωνα με τον κ. Βήτα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/11 στις 19:00 ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Προμηθειών, στα γραφεία του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6 στο Αγρίνιο. «Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά, που νόμιμα ασκούν επάγγελμα σχετικό με το δημοπρατούμενο αντικείμενο.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των κλειστών προσφορών έχει οριστεί η Δευτέρα 26/11 και μέχρι τις 13:00 στη γραμματεία του Οργανισμού» όπως επεσήμανε ο κ. Βήτας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, καθώς και την σχετική διακήρυξη παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (09:00 – 13:00) από το γραφείο του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 6, 2ος Όροφος.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Παράνομη αλιεία στον Αμβρακικό: 492 παραβάσεις από το 2015!


Πηγή