21ο Forum Ανάπτυξης, Πάτρα 2018 «Ο δικός μας αναπροσανατολισμός»


Το παρόν έδωσε και φέτος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην προγραμματισμένη ετήσια συνάντηση…

…στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης, με κεντρική θεματική ενότητα, «Ο δικός μας αναπροσανατολισμός».
Η εκδήλωση, με κύριο χορηγό την Περιφέρεια, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», στο κέντρο της πόλης στις 24 & 25 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τοπικοί φορείς καθώς και επιχειρήσεις ενώ παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο που λειτούργησε καθόλη τη διάρκεια του 21ου Forum Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκαν φορείς, οργανισμοί και επιχειρήσεις, που ενημέρωσαν τους επισκέπτες του πολυσυνεδρίου για τις δράσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Στην φετινή εκδήλωση, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει και να συστήσει στο κοινό, το ευρωπαϊκό έργο «MEDCYCLETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του διακρατικού Προγράμματος Interreg Med 2014-2020.

Το έργο αποτελεί τμήμα του EuroVelo 8 -Mediterranean Route- Ευρωπαϊκές Ποδηλατικές Διαδρομές, ενός προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) για την ανάπτυξη δικτύου υψηλής ποιότητας ποδηλατικών διαδρομών που συνδέει όλη την Ευρώπη.
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί έναν από τους 11 εταίρους του προγράμματος.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


Πηγή