Αλαλούμ στην Κυλλήνη από την ξαφνική αλλαγή στο βραδινό πλοίο για Κεφαλονιά – Παράπονα από επιβάτες που […]

Αλλο πλοίο έγραφε το εισιτήριο τους και άλλο πλοίο αναχώρησε τελικά για το νησί

Πολλά παράπονα δέχθηκε η ιστοσελίδα μας από Κεφαλονίτες επιβάτες, όσον αφορά το βραδινό δρομολόγιο από την Κυλλήνη προς την Κεφαλονιά. Οπως είπαν, έχασαν το πλοίο της επιστροφής στο νησί, καθώς άλλο πλοίο έγραφε το εισιτήριο τους και άλλο πλοίο τελικά αναχώρησε για την Κεφαλονιά!

Πιο συγκεκριμένα, αυτοί που την «πάτησαν» ήταν οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήριο μετ΄ επιστροφής για την Κεφαλονιά, με το βραδινό δρομολόγιο των 20.30

Στο εισιτήριο πάνω, ως πλοίο με το οποίο θα ταξίδευαν στην Κεφαλονιά αναγραφόταν το Mare Di Levante. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς μόλις έφτασαν στο λιμάνι της Κυλλήνης, περίμεναν έξω από το πλοίο να δοθεί η εντολή ώστε να επιβιβαστούν.

Εντούτοις, λόγω ξαφνικής αλλαγής, το πλοίο που αναχώρησε για Κεφαλονιά ήταν το Fior Di Levante (!), αφήνοντας εμβρόντητους τους Κεφαλονίτες επιβάτες που πλέον ψάχνουν που θα διανυχτερεύσουν στην Κυλλήνη!

Από την εταιρία Ionian Group που και αυτή δέχθηκε τα παράπονα των επιβατών που ξέμειναν στην Κυλλήνη, δόθηκε η εντολή να δοθούν πίσω τα χρήματα από τα εισιτήρια των επιβατών που έχασαν το πλοίο.

Όμως η ταλαιπωρία για όσους θα διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο ή ακόμα και στο αυτοκίνητό τους είναι ήδη μεγάλη.


Πηγή