“Αποτελεσματικές” και “άμεσες” , όπως, πάντα, οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής̷ […]

Συνεπής, μόνο στην ασυνέπεια της…
Από τις 09 Ιανουαρίου 2018 το διαλυμένο και επικίνδυνο φρεάτιο, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, παραμένει ως έχει.
Μόνο οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους, προκαλεί η συστηματική και χωρίς προηγούμενο αδιαφορία των… αρμόδιων (;) υπηρεσιών.

  • Με ενδιαφέρον περιμένουμε την παρουσίαση των 60 έργων που άλλα έγιναν και άλλα θα γίνουν, κατά τα λεγόμενα του κ.Κολοκοτσά, της Δημοτικής του Αρχής και των συνεργατών του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, συνεχείς παραμένουν οι παρεμβάσεις του πολιτιστικού συλλόγου "ΜΑΝΩΛΙΕΣ" για την βελτίωση της προσβασιμότητας στο συγκεκριμένο σημείο, έμπροσθεν του 5ου Δημοτικού σχολείου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κίνηση στην περιοχή είναι μεγάλη , γεγονός που ενισχύει την ανησυχία για την ασφάλεια των μαθητών και των διερχόμενων οδηγών.
Παρ' όλα αυτά, δεν υπήρξε, μέχρι στιγμής , καμία ανταπόκριση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, που και ως προς αυτό το θέμα, επιδεικνύει την αδιαφορία της.
Πάντως ,οι κάτοικοι της περιοχής για να προστατέψουν τους οδηγούς τοποθέτησαν ένα δοκάρι στο διαλυμένο φρεάτιο. Το σημείο γίνεται ακόμη ποιο επικίνδυνο κατά την διάρκεια της νύχτας και ακόμη χειρότερα όταν βρέχει.

Ntinos Kostakis

ΠΡΟΣ
ΔΕΥΑΖ
Υπόψη
Προέδρου
κου Κων/νου Κόκκορη
και
Μελών Διοικητικού Συμβουλίου
«Μανώλιες»
Εκπολιτιστικός & εξωραϊστικός σύλλογος
Ταχ.Δ/νση: Εργατικές κατοικίες «Ζάκυνθος 2» –
Διαμέρισμα 18 – Ζάκυνθος 29100
Τηλεφ.: 6985558311 – 6973439264
Fax: 26950 44617
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web site: www.manolies.weebly.com
Ζάκυνθος 09 Ιανουαρίου 2018
Αξιότιμοι κύριοι,
Σας ενημερώνουμε για ορισμένες παρεμβάσεις που άμεσα πρέπει να γίνουν στον οικισμό των εργατικών κατοικιών «ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2» προς αποφυγή δυστυχημάτων.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα κάτωθι:
1) Ανακατασκευή σχάρας βαρέως τύπου, όμβριων υδάτων έμπροσθεν του 5ου Δημοτικού σχολείου, η οποία υπέστη προ ημερών σοβαρή ζημιά και εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα.
2) Άμεση επισκευή των σχαρών που καλύπτουν τις τάφρους ομβρίων υδάτων περιμετρικά του οικισμού. Σας ενημερώνουμε ότι προ ημερών έγινε σοβαρό ατύχημα στις εν λόγω σχάρες, πεζής κυρίας που προσπάθησε την διέλευση.
Παρακαλούμε για την άμεση υλοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων τα οποία θεωρούνται επείγουσας προτεραιότητας.
Με εκτίμηση για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Κων/νος Κωστάκης Ζαχαρίας Σέλληνας


Πηγή