Χρήστος Καραπίτσος: «Υπάρχει πικρία και απορία για τη διακοπή της συνεργασίας»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην προπονητή του Ομήρου Νεοχωρίου, Χρήστο Καραπίτσο, ο Αχαιός τεχνικός εξέφρασε την πικρία και την απορία του για τη διακοπή της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Χρήστος Καραπίτσος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που την ανέλαβε, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπήρχαν, ενώ μίλησε για παίκτες που ήθελε στην ομάδα, για την κριτική που δέχτηκε για τις τελευταίες εμφανίσεις και για την αξιοποίηση του ρόστερ και για το αν μετάνιωσε για κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Είμαι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία της πρώην ομάδας μου. Μια ομάδα που την ανέλαβα πέρσι, στη μέση περίπου της βαθμολογίας και φτάσαμε να καταλήξουμε δεύτεροι. Πίστευα σ’ αυτή την ομάδα και παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, κάναμε μόλις μία ήττα. Με τις καλύτερες διαθέσεις συνέχισα στην ίδια ομάδα και πιστεύοντάς την, με αρκετές προσθήκες, οι οποίες δυστυχώς στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, δεν ήταν δικής μου επιλογής, σεβόμενος τις οικονομικές συνθήκες της ομάδας. Καταφέραμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου υπάρχει πικρία και απορία για τη διακοπή της συνεργασίας μας, λόγω της εμπιστοσύνης που είχα στη διοίκηση. Οι άνθρωποι της ομάδας γνώριζαν ότι απέρριψα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Δεν κατανοώ πως από πέρσι μέχρι τώρα σε 36 παιχνίδια με απολογισμό 27 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες αξιολογεί κάποιος έναν προπονητή και λύνει τη συνεργασία μαζί του.

Για το αν μετάνιωσε για κάτι και αν υπάρχει κάτι που τον πίκρανε. Έχω μετανιώσει που πίστεψα σε αυτή τη διοίκηση και αυτοί δεν πίστεψαν σε μένα. Και δυστυχώς δεν κατάφερα ούτε να χαιρετήσω τους παίκτες μου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Για την επιλογή παικτών. Ζήτησα παίκτες από την Αιτωλοακαρνανία, όπως οι Λαγός, Θεοχάρης και Ντζιμάνης, που για διάφορους λόγους δεν έκλεισαν.

Για την αξιοποίηση του ρόστερ. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα έδειχναν να μας δικαιώνουν, καθώς ήταν θετικά.

Για το αν υπήρχε κριτική για τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.Υπήρξε μία συζήτηση μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Καινουρίου.

Για το αν ο Όμηρος έχει υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Όμηρος έχει το υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα θα κριθούν στα μπαράζ και πιστεύω ότι ο Όμηρος και η Α.Ε.Μ. έχουν τον πρώτο λόγο.

websports.gr

The post Χρήστος Καραπίτσος: «Υπάρχει πικρία και απορία για τη διακοπή της συνεργασίας» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή