Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κάτω Αχαΐας


Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Κάτω Αχαΐας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συστεγαζόμενου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας.


Σε ζεστή ατμόσφαιρα, το κοινό απόλαυσε τα παιδιά με τους δασκάλους τους σε μία μικρή θεατρική παράσταση και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. «Το εργαστήρι του Άη Βασίλη» ζωντάνεψε στη σκηνή όπου έκαναν την εμφάνιση τους μικρά ξωτικά, λαμπερές κουκλίτσες, χαριτωμένα αρκουδάκια, σοβαρά στρατιωτάκια, λυγερές μπαλαρίνες, ρομπότ και φυσικά ο ίδιο ο Άγιος Βασίλης να αποχαιρετά τον Παλαιό Χρόνο και να υποδέχεται τον Νέο.


Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Ξενοφώντας Μπαχράς αντιδήμαρχος παιδείας, ο κος Παναγιώτης Βουκελάτος πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας και ο κος Γιάννης Καλαντζής αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας.
Στη συνέχεια τα παιδιά έλαβαν τα δωράκια τους και διενεργήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου από τον Σύλλογο Γονέων.
Όπως αναφέρουν «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων για την υπέροχη γιορτή που οργάνωσαν και για την στήριξη και βοήθεια στα παιδιά και στον σύλλογο μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της λαχειοφόρου μας, οι οποίοι προσέφεραν πάρα πολλά και πλούσια δώρα. Τέλος, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και φίλους του συλλόγου, οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια μέχρι τελευταίας στιγμής.
Ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα κι ένα Ευτυχές 2019».


Πηγή