Δήμος Πύργου: Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου θα πραγματοποιηθεί σήμερα τις 6.30 μμ. Ανάμεσα στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι και τα παρακάτω:

Λήψη απόφασης έγκρισης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018.

Λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθμ. 71/2018 απόφασης του Δ.Σ. ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου», με την οποία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2018.

Λήψη απόφασης έγκρισης Οικονομικών Καταστάσεων της ΔΗΚΕΠ χρήσης 2017.

Λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθμ. 265/2018 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», με την οποία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2018.

Λήψη απόφασης για την ένταξη της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύργου στο πρόγραμμα δακοκτονίας 2019.

Λήψη απόφασης έγκρισης της πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Έκφραση γνώμης σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων, για το σχολικό έτος 2019-2020, κατόπιν εγγράφων των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας.


Πηγή