Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Το λιμάνι Κατακόλου στο επίκεντρο

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης Συζήτηση σχετικά με το «Λιμάνι Κατακόλου, Ανάπτυξη – Προβλήματα – Ελλείψεις – Παραλείψεις – Ευθύνες».

Αξίζει να σημειωθεί πως την πραγματοποίηση της συνεδρίασης είχε ζητήσει με επιστολή του – που στάλθηκε την 27η Νοεμβρίου προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου – ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Πύργου Λεωνίδας Βαρουξής.

«Είμαστε στη διάθεση σας, υποβάλλοντας την παράκληση για πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου με θέμα “Λιμάνι Κατακόλου, Ανάπτυξη – Προβλήματα – Ελλείψεις – Παραλείψεις – Ευθύνες”, ώστε να πέσουν οι μάσκες, να παρουσιαστούν με ονοματεπώνυμο οι θρασύδειλοι και οι «εφιάλτες» αυτής της πόλης και να έχουν το τίμημα που τους αξίζει, την χλεύη και την κατακραυγή της κοινής γνώμης.

Θα ήθελα, όμως, κύριε πρόεδρε να συναινέσετε για μια ανοιχτή πρόσκληση σε όσους αγαπούν την πόλη, επώνυμους και ανώνυμους, θεσμικούς και απλούς πολίτες και να τους καλέσετε να παρευρεθούν στην συνεδρίαση αυτή, να ακούσουν και να κρίνουν.

Γιατί ποσώς μας ενδιαφέρουν ως Διοίκηση τα μικροπολιτικά παιχνίδια του κάθε φιλόδοξου διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου, ιδιαίτερα όταν κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, προτάσσουν αντί το συμφέρον της πόλης και τη θετική αξιολόγηση ενός σημαντικού έργου την ατομική πολιτική ωφέλεια και τις ανίερες πολιτικές τακτικές τους.

Είναι δίκαιο λοιπόν και να γίνει πράξη για να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι και οι «νεκροθάφτες» ενός καλύτερου αύριο του Πύργου»… αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.


Πηγή