Δώρα στην παιδιατρική Πύργου από το Σωματείο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων και την συγγραφέα Άννα Κορτέ […]

Το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας και η συγγραφέας Άννα Κορτέση βρέθηκαν στο παιδιατρική Πύργου και μοίρασαν δώρα.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του σωματείου και η συγγραφέας επισκέφτηκαν για ακόμη μια χρόνια την παιδιατρική κλινική και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται θέλοντας να τους μεταφέρουν λίγο απο το εορταστικό κλίμα αλλά και να τους συμπαρασταθούν.

Ο ταμίας Γιάννης Πετρόπουλος δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά το σωματείο μας βρέθηκε στην παιδιατρική Πύργου μαζί με την κ. Κορτεση Αννα.

Εμείς οι περισσότεροι άνθρωποι του σωματείου ξέρουμε πως είναι να νοσηλεύεται κανείς, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ευχόμαστε του χρόνου να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί νοσηλευόμενο.

Η συγγραφέας Άννα Κορτέση δήλωσε: «Κάθε χρόνο την ημέρα της γιορτής μου μοιράζομαι το δώρο μου μαζί με μικρούς φίλους που νοσηλεύονται. Ευχαριστώ το Σωματείο Παραπληγικων και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας που με συνόδευσε και φέτος στην παιδιατρική Πύργου. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι ειδικά αυτές τις άγιες μέρες είναι να απλώσουμε το χέρι μας σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην ξαναδούμε γεμάτα κρεβάτια σε κανένα νοσοκομείο και ειδικά παιδιά. Η νέα χρονιά ας φέρει υγεία, αγάπη και περισσότερο ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο».


Πηγή