Δράση για την στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας προετοιμάζεται στον Δήμο Ακτί […]

Μια προσπάθεια για την στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα βιωσιμότητα προετοιμάζεται στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσα με ονομασία «ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [δήμου Ακτίου – Βόνιτσαs]». Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» που εκπροσωπείτε από την Πρόεδρο της (με καταγωγή από την Πάλαιρο) Έλενα Σερεπίσου ετοιμάζουν κάτι νέο για να στηρίξουν εκατοντάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη.

Η Έλενα Σερεπισου ανέφερε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:«Ο σύλλογοs »ΑΓΑΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσαs θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χωρώ (με έδρα στην Πάλαιρο) που θα στηρίζει πάνω από 400 οικογένειεςs με τρόφιμα/ρούχα /παπούτσια /παιχνίδια/σχολικά είδη/πάνεs/γάλα και οτι θα μπορούσε να χρειαστεί μια οικογένεια. Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Αποστολάκη για την εμπιστοσύνη προs το πρόσωπο μου και εύχομαι να σταθώ αντάξια των αναγκών των συνανθρώπων μου. Θα τα καταφέρουμε»

Από ενημέρωση που είχε το xiromerobest έγιναν μέχρι σήμερα δυο συναντήσεις στην Πάλαιρο.

Στην πρώτη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος, η πρόεδρος του Συλλόγου «Αγαπώ – Εθελοντισμό» Έλενα Σερεπίσου , ο Αντιδήμαρχος Παλαιρου Φραδέλος Κωνσταντίνος , η Αντιδήμαρχος Πανταζή Παναγιώτα , οι δημοτικοί σύμβουλοι Ακτίου Βόνιτσας Μπαλατσούρας Κωνσταντίνος και Κατσαμπίρης Γεώργιος , ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Παλαίρου Σταχτιαρης Δημήτρης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Παλαίρου Τσαντιωτης Θάνος και Σιδεράς Δημήτρης.

Συμφώνησαν για την ονομασία της δράσης,την έναρξη της δράσης για το χώρο που θα υπάρχουν τα τρόφιμα/ρούχα /παπούτσια /παιχνίδια/σχολικό είδη/πανεs/γάλα. Έθεσαν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν για να ξεκινήσει η δράση .

Ο χώρος θα βρίσκεται στην Πάλαιρο σε μέρος της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου «Αχείμαστος» και η διανομή πραγμάτων θα αφορά οικογένειες από όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Η δράση θα λέγεται : «ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [Δημου Ακτιου /Βονιτσαs]». Στην δεύτερη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής , η πρόεδρος του συλλόγου “ΑΓΑΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» Έλενα Σερεπίσου. Εκεί από έγκυρες πληροφορίες του xiromerobest μίλησαν για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει γρήγορα η διανομή πραγμάτων σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη και έβαλαν ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και έναρξης της δράσης . Επίσης όρισαν τον τρόπο που θα δίνονται τα πράγματα στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Κλείνοντας να τονίσουμε ότι ήδη στην προσπάθεια στήριξη στιs οικογενειεs με προβλήμα επιβίωσης η δράση ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [δήμου Ακτίου – Βόνιτσας] με την βοήθεια της προέδρου του συλλόγου «ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» Ελένης Σερεπίσου πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο χωροs προσφέρει χυμούς που θα μοιραστούν στα παιδάκια.

xiromerobest.gr

Τραγωδία στην Κόνισκα Θέρμου: Νεκρός κυνηγός από πυροβολισμό!


Πηγή