Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ. Τρικόρφου στην εταιρεία «ΣΕΛΟΝΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ Α.Ε.Γ.Ε.»

Σε μία πολύ σημαντική και καθοριστική κίνηση προέβη η εταιρεία «ΣΕΛΟΝΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ Α.Ε.Γ.Ε.» ενισχύοντας το Δημοτικό Σχολείο Τρικόρφου Ναυπακτίας με τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η πράξη αυτή θα βοηθήσει αποτελεσματικά στη διδασκαλία του μαθήματος Πληροφορικής, η οποία μέχρι τώρα γινόταν με τον προσωπικό υπολογιστή της καθηγήτριας. Αξίζει να αναφέρουμε και τη συμβολή του κυρίου Στάθη Καραγεώργου, διευθυντή παραγωγής στον ιχθυογεννητικό σταθμό Μανάγουλης Φωκίδας του ομίλου, που άκουσε με ενδιαφέρον και προώθησε το αίτημα του σχολείου. Τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις προσφοράς πρέπει να αναδεικνύονται γιατί η εποχή μας έχει ανάγκη από ανάλογες κινήσεις για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων, ειδικά στην εκπαίδευση που αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας μας.

Η Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού σχολείου

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή για δωρεά εξοπλισμού»

Αξιότιμοι κύριοι

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση δεχόμαστε τη γενναιόδωρη κίνησή σας προς το σχολείο μας και θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου με τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί μία ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης μπροστά στην αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη σας. Πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας σαν τη δική σας θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή, εν μέσω οικονομικής κρίσης και με δεδομένη την περιορισμένη κάλυψη σε υλικοτεχνική υποδομή του Υπουργείου Παιδείας, θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους τα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας μας.

Σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς επίσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Με εκτίμηση,

O Προϊστάμενος

του Δημοτικού Σχολείου

Ηλίας Τζόκας

The post Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ. Τρικόρφου στην εταιρεία «ΣΕΛΟΝΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ Α.Ε.Γ.Ε.» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή