Έφτασε στα Καλάβρυτα καινούριο εκχιονιστικό- Το δώρισε ο ευεργέτης Αθανάσιος Μαρτίνος- ΦΩΤΟ

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, με τους οδηγούς και χειριστές του Δήμου και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού μας Κέντρου Λεωνίδα Σπυρόπουλο, παρέλαβαν όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2018, από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, το καινούριο φορτηγό – εκχιονιστικό, που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, ο εφοπλιστής και μεγάλος ευεργέτης του ορεινού Δήμου της Αχαΐας, κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, θα εκχιονίζει, κατά τους χειμερινούς μήνες, τους δρόμους, από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, καθώς και άλλους δρόμους του Δήμου μας και κατά τους υπόλοιπους μήνες τους έτους, θα αφαιρείται η λεπίδα και η αλατιέρα και θα χρησιμοποιείται ως φορτηγό μεταφοράς υλικών στο Δήμο μας.

Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, είχε προγραμματιστεί να φτάσει στα Καλάβρυτα το μεσημέρι της Δευτέρας 10/12, οδηγούμενο από χειριστές – οδηγούς του Δήμου, στους οποίους έγινε, από την εταιρεία ABODEMAN, ειδική επιμόρφωση.

Επίσης στις 13:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσαν την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων των αναγκαίων έργων αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ύψους 19.418.636,00 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, για την ευχάριστη μέρα για τα Καλάβρυτα, δήλωσε τα εξής:

«Πραγματικά (όντως) ιστορική ημέρα, για το Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, σήμερα. Τώρα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, στη Μάνδρα Αττικής, παραλάβαμε, το καινούργιο, υπερσύγχρονο φορτηγό, εκχιονιστικό, μάρκας MAN,TGM 18.290,που δώρησε στο Δήμο μας, ο μεγάλος ευεργέτης μας, Αθανάσιος Μαρτίνος και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΑΙΓΕΑΣ, τον οποίο, για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε.

Το μεσημέρι το εκχιονιστικό αυτό, φθάνει, στα Καλάβρυτα και θα προσέχει τους δρόμους του Χιονοδρομικού και του Δήμου μας. Και, επίσης σήμερα, στις 13:30,στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, σε συνέντευξη τύπου ανακοινώνουμε, την, οριστική και αμετάκλητη, ένταξη, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και άρα την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με το ποσό των 19.418.636 ευρώ, με την υπ´ αριθμό 1726/7-12-2018 απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακιπδη (ΑΔΑ:ΩΒΟΓ465ΧΙ8-5ΘΕ). Αγωνιζόμαστε καθημερινά και φέρνουμε, χρήματα, πόρους και μεγάλα και μακρόπνοα, αναπτυξιακά έργα, στο Δήμο μας».


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    11 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία