Εκπληκτικός ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της νέας πλατείας της Καρυάς

Δεν έλειψε κανείς. Χορευτές, εθελοντές, μέλη και φίλοι του Απόλλωνα, Καρσάνοι αλλά και περαστικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ολοκληρωθεί ο νέος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που κοσμεί από σήμερα το μεσημέρι τη νέα πλατεία Καρυάς.

Η ιδέα της δημιουργίας μιας χριστουγεννιάτικης γωνιάς αφιερωμένη στα παιδιά, όπου θα μπορούν να παίξουν, να φωτογραφηθούν αλλά και να συμμετάσχουν στα δρώμενα που ετοιμάζει για φέτος ο Απόλλωνας, έγινε πραγματικότητα.

Για τη δημιουργία της χρησιμοποιήθηκαν υλικά από τη φύση της Ορεινής Λευκάδας, όπως κορμοί, κλαδιά, φύλλα, καρποί και ξύλα και για τον λόγο αυτό το κόστος της ήταν μηδαμινό.

Έτσι, μετά από πολυήμερη εργασία εθελοντών, ετοιμάστηκαν τα ταρανδάκια, το ελάφι και το έλκηθρο και οι χιονάνθρωποι που συνθέτουν το φετινό γιορτινό διάκοσμο.

Επιπλέον επισκευάσθηκε, με υλικά και εργασία που προσφέρθηκαν εθελοντικά, το παλαιό περίπτερο που παραχωρήθηκε στον Απόλλωνα, το οποίο μετατράπηκε σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κιόσκι.

Τη διακόσμηση συμπληρώνει η καθιερωμένη Φάτνη, που μεταφέρθηκε στη νέα πλατεία, δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή γιορτινή εικόνα.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα ευχαριστεί θερμά όλους όσους σήμερα αφιέρωσαν το πρωινό τους και έσπευσαν να συνδράμουν στην τοποθέτηση και τη δημιουργία του διάκοσμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παιδιά που παρέμειναν ως το απόγευμα για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους προσέφεραν υλικά για την δημιουργία του στολισμού.

Ο στολισμός τις επόμενες μέρες θα φωταγωγηθεί για να είναι επισκέψιμος και τις βραδινές ώρες.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο!


Πηγή