Επίθεση σε εφοριακό και σε 22χρονο με μαχαίρι στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (10,4) γραμμαρίων, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Eπίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 88χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε δυο κυνηγετικά όπλα, οι άδειες κατοχή των οποίων είχαν λήξει.

Ακόμη, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο στιλέτο, συνολικού μήκους δεκαέξι εκατοστών.

Χτύπησαν εφοριακό

Από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν από μια εβδομάδα, στην Πάτρα, αρνήθηκαν φορολογικό έλεγχο, σε υπάλληλο Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και δεν του επέδειξαν απόδειξη αγοράς προϊόντων, ενώ παράλληλα ο ένας από τους δράστες χτύπησε μία φορά τον υπάλληλο.

Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 22χρονο

Από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 47 και 25 ετών διότι, χθες το μεσημέρι στα Βραχναϊκα, ενεργώντας από κοινού, λόγω προσωπικών διαφορών, ακινητοποίησαν έναν 22χρονο ημεδαπό, που κινούταν πεζός και ο 25χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο αριστερό χέρι.
Ο 22χρονος τραυματίας μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι χθες το μεσημέρι, παρέδωσε σε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, ως αντίτιμο, για καύσιμα. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδηγήσεως.


Πηγή