Εταιρική Παρουσίαση της ARCONS στο Cafe Bistro V3

Το Σάββατο 15/12 Πραγματοποιήθηκε Εταιρική Παρουσίαση από την εταιρεία ARCONS, με αφορμή τα 10 χρόνια από την Ίδρυση της, στο Cafe Bistro V3Ο ιδρυτής της ARCONS κ Πάνος Αργυρός παρουσίασε την 10ετή διαδρομή της εταιρείας. Το τρίπτυχο Φιλοσοφία- Γνώση-Εργατικότητα και η Πελατοκεντρική φιλοσοφία, είναι οι αρχές και οι αξίες της ARCONS.Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις δραστηριότητες τις εταιρείας στην Λευκάδα, παρουσιάζοντας μια σειρά έργων ενδεικτικά, αλλά και στις δραστηριότητες της ARCONS εκτός Λευκάδας (Αττική-Αιτωλοακαρνανία-Κυκλάδες),καθώς και την συμμετοχή της εταιρείας σε σημαντικές εκθέσεις ακινήτων του εξωτερικού (Μόσχα Μπακού).

Συνεχίζοντας ο κ. Αργυρός αναφέρθηκε ιδιαίτερα, στη αξία του ανθρώπινου δυναμικού της ARCONS,τονίζοντας την συνεχή επένδυση της εταιρείας στην κατάρτιση-εξειδίκευση-αναβάθμιση των ανθρώπων της.

Παρουσίασε τα Προϊόντα και της Υπηρεσίες της ARCONS.

1.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός-Εσωτερικός σχεδιασμός-Μελέτη εφαρμογής- Αδειοδοτήσεις.

2.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:Κατοικιών-Επαγγελματικών κτιρίων-Ξενοδοχείων-Αποκαταστάσεις -Ανακαινίσεις.

3.ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ:Επενδυτικές προτάσεις-Ανάπτυξη-Εφαρμογή.

Κλείνοντας ο κ. Αργυρός παρουσίασε τους στόχους της ARCONS.

-Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

-Ανάπτυξη και ασφαλής καινοτομία.

-Επέκταση πεδίου δράσης

-Δημιουργία υπεραξίας έργου.

Ανακοινώνοντας τον τομέα δραστηριότητας “BUSINESS DEVELOPMENT”

Στη συνέχεια ο συνεργάτης της ARCONS κ. Κώστας Βερύκιος, ανέπτυξε την νέα δραστηριότητα που αφορά στο REAL ESTATE- BUSINESS DEVELOPMENT.Κάνοντας μια μικρή αναφορά στο τι ακριβώς σημαίνει το Real Estate,καιπώς αυτό εξελίχθηκε με την ανάπτυξη του τουρισμού στην χώρα μας, προσελκύοντας και επενδυτές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως η ανάπτυξη του Real Estate επηρέασε την Λευκάδα. Η Λευκάδα προσέλκυσε τα τελευταία χρόνια Μικρές-Πολύ Μικρές επενδύσεις. Παρουσιάσθηκε «Άναρχη Δόμηση» και Αισθητική Ρύπανση υπογράμμισε.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η Λευκάδα μπορεί να προσελκύσει Μεσαίες-Μεγάλες επενδύσεις ,χωρίς να καταστραφεί η φυσική ομορφιά και το περιβάλλον του νησιού. Κάτω από ποιες προϋποθέσεις?

Κατατάσσοντας τις προϋποθέσεις σε δύο βασικές κατηγορίες αυτές που αφορούν τους θεσμούς

1.Απουσία Θεσμικού Πλαισίου

2.Χωροταξικό-Χρήσεις γης.

3.Υποδομές

4.Επενδυτικό Περιβάλλον-Κανόνες

και αυτές που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα

1.Επαγγελματισμός

2.Εφαρμογή των Κανόνων.

Στη συνέχεια ο κ. Βερύκιος παρουσίασε τι σημαίνει, πως εκπονείται, πως καταρτίζεται ένα BUSINESS PLAN και σε τι ερωτήματα πρέπει να απαντήσει για να καταστεί μια επένδυση αποτελεσματική και βιώσιμη και κυρίως αποδίδοντας υπεραξία στον επενδυτή.

Κλείνοντας τόνισε ότι η ARCONS έχοντας αντιληφτεί τις ανάγκες της αγοράς, φιλοδοξεί δραστηριοποιούμενη στον τομέα αυτό να δώσει τις λύσεις, καλύπτοντας πλήρως, τις ανάγκες του πελάτη-επενδυτή, και να καταστεί έτσι ο Αξιόπιστος Συνεργάτης.


Πηγή