
The post Εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδα στο παράρτημα Άμφισσας appeared first on Nafpaktia News.
The post Εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδα στο παράρτημα Άμφισσας appeared first on Nafpaktia News.
2 Δεκεμβρίου 2018
Ο υπέροχος κήπος του Πολιτιστικού Μεγάρου «Αλέκος Μέγαρης» γέμισε με γεύσεις και αρώματα από τους εκλεκτούς οίνους της Αιγιάλειας στην εκδήλωση έναρξης του θεσμο... Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 38 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διε... ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κύριο Στέφο, ο οποίος ήδη εδώ και πολύ καιρό προσέφερε, ως ιδιώτης ιατρός, τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομεί... Πότε αρχίζει και πόσο διαρκεί το κυνήγι για το Κυνηγετικό έτος 2022-2023, ποια θηράματα επιτρέπονται και ποσότητα ανά κυνηγό Το κυνηγετικό έτος 2022- 2023 αρχίζει από 20 Αυ... Δεν τα κατάφερε τελικά η ηλικιωμένη γυναίκα που τραυματίστηκε βαρύτατα από φορτηγό το πρωί της Πέμπτης, και απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Η άτυχη γυναίκα ... Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην γιορτή πίτας και κρασιού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία του Αστακου.
Οι επισκέπτες είχαν ...Αχαΐα: «Γεύσεις και μνήμες» στην έναρξη των Οινοξενείων
Συλλήψεις αλλοδαπών στη Πάτρα
Διορίστηκε με βαθμό διευθυντή στο νοσοκομείο Ζακύνθου o Νευρολόγος Νικόλαος Στέφος
Ξεκινά το κυνήγι για το Κυνηγετικό έτος 2022-2023
Ηλεία: Κατέληξε η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από φορτηγό
Κοσμοσυρροή στην γιορτή πίτας και κρασιού στον Αστακό- Γλέντησαν μέχρι το πρωί (φωτο)