Έτοιμο το καλοκαίρι το νέο ξενοδοχείο που φτιάχνεται στη θέση του ιστορικού “Μωρέα” της Πάτρας

Το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το νέο ξενοδοχείο που φτιάχνεται στην Πάτρα στα… θεμέλια του ιστορικού Μωρέα στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Το πρώτο ελληνικό Moxy Hotel της Marriot έχει ήδη ξεκινήσει να ανακατασκευάζεται εδώ και μήνες.

Στην ανακοίνωση της κοινοπραξίας Shaner Italia S.R.L./CS Hospitality γίνεται αναφορά στη δημιουργία του ξενοδοχείου στην Πάτρα και ενός ακόμη στην Αθήνα. Ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Κοντός μάλιστα ανέφερε: «Τα ολοκαίνουργια αυτά ξενοδοχεία βρίσκονται σε εκπληκτικές τοποθεσίες, σε αγορές που δύσκολα διεισδύει κανείς, και επωφελούνται από τα πολυάριθμα οφέλη της ‘οικογένειας’ των εμπορικών σημάτων Marriott, από το βραβευμένο σύστημα κρατήσεων έως το κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης».

«Η εξοικείωσή μας με την ‘οικογένεια’ των σημάτων Marriott συμπληρώνει ιδανικά το αναπτυσσόμενο διεθνές μας χαρτοφυλάκιο. Με μια σταθερή βάση στην Ιταλία, η Μεσόγειος είναι μια λογική και ιδανική αγορά ανάπτυξης για τους διεθνείς αναπτυξιακούς μας στόχους». Εκτός από αυτά τα δύο ανοίγματα, η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει επιπλέον Moxy Hotels και άλλα επώνυμα ξενοδοχεία στη Ελλάδα στο εγγύς μέλλον» επεσήμανε ο πρόεδρος του Shaner Hotels, Plato Ghinos.

Αγνώριστος ο Μωρέας της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ τα … – TheBest

Πάτρα:Η Ιστορία του θρυλικού Μορέα – Από τα … – The Best News


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία