Γ. Αϊβατίδης: «Καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή ο 44χρονος».

Αστυνομικό ρεπορτάζ Γ. Αϊβατίδης: «Καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή ο 44χρονος».

Ο βουλευτής Κέρκυρας της Χ.Α. Ιωάννης Αϊβατίδης δημοσιοποίησε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με το περιστατικό ανθρωποκτονίας στη Λευκίμμη: «Με αφορμή δημόσιες δηλώσεις πολιτικών προσώπων, δημοσιεύματα και ανακοινώσεις διαφόρων φορέων αριστερίστικης φύσεως, σχετικώς με ανθρωποκτονία που τελέστηκε στην Κέρκυρα με θύμα 63χρονο υπήκοο Αλβανίας, σας γνωστοποιούμε τα εξής:
1. Ο 44χρονος κατηγορούμενος και καθ᾽ ομολογία ανθρωποκτόνος δεν αποτελεί, ούτε έχει αποτελέσει ενεργό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Κέρκυρα, όπως άλλωστε έχει και ο ίδιος δημοσίως δηλώσει διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του, διαψεύδοντας ευθέως ανεπιβεβαίωτες αναφορές περί εμπλοκής του κατηγορουμένου σε εκλογικές διαδικασίες ως εκλογικός αντιπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου.
2. Ο κατηγορούμενος (παντελώς άγνωστος στην Ν.Ε. της Χ.Α. Κέρκυρας) ουδέποτε έχει εμφανιστεί και δήθεν συμμετάσχει <<ως μέλος συνοδείας>> ή <<κλιμακίου>> της Χρυσής Αυγής στη Λευκίμμη, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν λάβει χώρα ενάντια στον παράνομο Χ.Υ.Τ.Α./Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης, ούτε βεβαίως σε καμία από τις εκατοντάδες πολιτικές δράσεις της Ν.Ε. Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής.
3. Είναι δείγμα πολιτικού κυνισμού η προσπάθεια εκμετάλλευσης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος από ενεργούς πολιτικούς (κυβερνητικούς βουλευτές και μη), αλλά και φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. που υιοθέτησαν αβασάνιστα και με πρόδηλη εμπάθεια και υστεροβουλία, ακραιφνείς αριστερίστικες, αβάσιμες, συκοφαντικές και ποικολοτρόπως επίμεμπτες αναφορές με στόχο τη Χρυσή Αυγή, καταδεικνύοντας τον πανικό που τους διακατέχει για την απήχηση και αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής από την κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και πανελλαδικά.
4. Τέλος, οι δήθεν υποστηρικτές των μεταναστών <<εργατών γης>>, που το μόνο επάγγελμα που ασκούν είναι επαγγελματίες ανθέλληνες, επέλεξαν μία δημόσια στάση συκοφαντικής δυσφήμησης της Χρυσής Αυγής. Ερανίστηκαν κατακριτέα ρητορική περιθωριακών <<επαγγελματιών>> αριστεριστών, με μόνο κίνητρο τον προσπορισμό μικροπολιτικού οφέλους, αντί δημοσίως να συλλυπηθούν την οικογένεια του φονευθέντος και να συγχαρούν την ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Κάτι που έπραξε μόνο η Χρυσή Αυγή».


Πηγή