Γ. Αργυρόπουλος: «Κύριε Λιατσή υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης…»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε επισημάνει εδώ και πολλούς μήνες ότι ο δήμος Πύργου μοιάζει με ένα ακυβέρνητο καράβι που βυθίζεται μέρα με τη μέρα στο τέλμα και την ανυποληψία.

Οι εικόνες ντροπής με τους «καταρράκτες του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου» που κάνουν από το περασμένο Σάββατο το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, επιβεβαιώνουν δυστυχώς με τον πιο δραματικό τρόπο τη διαπίστωση μας.

Επί τέσσερα χρόνια η Δημοτική Αρχή του κ. Λιατσή δεν μπορεί να δώσει λύση σε ένα από τα σπουδαιότερα θέματα που έχει ως καθήκον να κάνει μια Δημοτική Αρχή. Την αξιοπρεπή και ασφαλή άθληση της νεολαίας μας.

Το Κλειστό Γυμναστήριο για μια ακόμη φορά μετατράπηκε σε… λίμνη επειδή οι ιθύνοντες στο δήμο Πύργου ουδέποτε αντιμετώπισαν με ουσιαστικό ενδιαφέρον την αποκατάσταση της μόνωσης στη στέγη του. Μόνο με «μπαλώματα» και… μερεμέτια που επιδεινώνουν, αντί να βελτιώνουν την κατάσταση του.

Ο κ. Λιατσής αρέσκεται σε εξαγγελίες και σε… μακέτες για στέγαστρα στο Στάδιο προϋπολογισμού ενός εκατ. ευρώ (!!!) και αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες του Δημοτικού Αθλητικού Συγκροτήματος.

Αν αληθεύει μάλιστα ότι από το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει στα συρτάρια του Δήμου έτοιμη μελέτη ύψους 200 χιλ. ευρώ για την ολική αποκατάσταση της βλάβης στη στέγη του Κλειστού, η οποία δεν παίρνει το δρόμο της υλοποίησης επειδή το κόστος κρίνεται… υπέρογκο τότε ο κ. Λιατσής οφείλει να απολογηθεί στους αθλητές, στους γονείς τους και σε όλη την κοινωνία του δήμου Πύργου για τα κριτήρια με τα οποία ιεραρχεί τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Βεβαίως στην πολιτική υπάρχει και ο δρόμος «της παραίτησης για λόγους ευθιξίας». Αλλά αυτός ο δρόμος μάλλον είναι άγνωστός στον κ. Λιατσή…»

ΔΤ


Πηγή