Γιώργος Παπανδρέου – Φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα τον έχει στην καρδιά της!

Μπορεί να μην ήταν στην πρώτη γραμμή των επισήμων, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο αξίωμα, όμως ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι έχει την αγάπη του κόσμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην Πάτρα για να δώσει το παρών στην εορτή του Πολιούχου της πόλης και ο κόσμος με το που τον είδε τον αγκάλιασε και δεν σταμάτησε να του δείχνει την αγάπη του.

Ειδικότερα μετά το τέλος της λιτανείας, ο πρώην πρωθυπουργός πήγε για καφέ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, μαζί με στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ και στενούς συνεργάτες που έχει εδώ στην Πάτρα που δεν έπαψαν ούτε μία στιγμή να τον πιστεύουν.

Εκεί ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκατσε και τόσο στην καρέκλα, ούτε πρόλαβε να πιει τον καφέ του, καθώς οι Πατρινοί που τον έβλεπαν πήγαιναν κοντά για να τον χαιρετήσουν και να του σφίξουν το χέρι. Αυτός ευγενικός και καλοσυνάτος σηκωνόταν συνεχώς όρθιος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζητούσαν.

Έδειχνε μάλιστα αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον. Στη συνέχεια έφυγε γρήγορα από το καφέ προκειμένου να πάει στο γεύμα των επισήμων που θα παραχωρούσε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος προς τιμή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Γιώργος Παπανδρέου - Φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα τον έχει στην καρδιά της!

Αργότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε σε μία διαδικτυακή συζήτηση – σύσκεψη Ευρωπαίων ηγετών που είχε να κάνει με τις κλιματικές αλλαγές του περιβάλλοντος. Ο ίδιος στις δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το αν θα κατέβει στην Αχαΐα στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μη θέλοντας να δώσει από τώρα συγκεκριμένη απάντηση.

Όμως το είπαμε: Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του στην Πάτρα και έδειξε ότι η Αχαϊκή πρωτεύουσα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του. Οπότε από δική του πλευρά οι προθέσεις του μάλλον είναι ξεκάθαρες σχετικά με αυτό το θέμα.

Γιώργος Παπανδρέου - Φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα τον έχει στην καρδιά της! Γιώργος Παπανδρέου - Φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα τον έχει στην καρδιά της!


Πηγή