Κ. Νικολούζος: «Είμαι απογοητευμένος από τους συντρόφους μου».

Δήμος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος: «Είμαι απογοητευμένος από τους συντρόφους μου».

Σε μία εκ βαθέως συνέντευξη στο Corfutv ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος υποστήριξε ότι αναθεώρησε πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα και κυρίως για τους ”συντρόφους του”.

Υποστήριξε ότι στελέχη που ξεκίνησαν μαζί που στήριξε και πίστεψε τον απογοήτευσαν και μάλιστα πολλές φορές και ο ίδιος απόρησε γιατί συμβαίνει αυτό.

«Εγώ είμαι αριστερός από όταν γεννήθηκα. Δυστυχώς αυτό που αντιμετώπισα από τους συντρόφους μου δεν το περίμενα. Πολλές φορές απορώ αν βρίσκομαι σε λάθος χώρο. Έχω το προνόμιο ή την τραγικότητα να είμαι γέννημα θρέμμα Κερκυραίος και να γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα. Γι αυτό δηλώνω απογοητευμένος από του συντρόφους μου. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που με ξεφτιλίζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά μιλώ για τα στελέχη που μέχρι πριν 4 χρόνια ήμουν ο εκλεγμένος γραμματέας της οργάνωσης. Δεν αλλάζω χώρο, αλλά αναθεωρώ πολλά πράγματα σε σχέση με τους ανθρώπους και την αλληλεγγύη», υποστήριξε ο κ. Νικολούζος.

Υποψήφιος με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ;

Σε ερώτηση αν θα ήταν ξανά υποψήφιος με την στήριξη κόμματος και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι: «θα πήγαινα με ένα ευρύ ψηφοδέλτιο όπου θα το χαρακτήριζε μία προγραμματική συμφωνία σε συγκεκριμένα πράγματα και θα με έπειθε η ομάδα των ανθρώπων ότι βαράμε όλοι μαζί για να επιτύχουμε κάποια πράγματα. Δεν έχω αυταπάτες έφαγα την απογοήτευση και με φίλους και με νέους ανθρώπους».


Πηγή