Καλύβια Ήλιδας : Μια παρέα μικροί και μεγάλοι! – Στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα

Μια παρέα έγιναν μικροί και μεγάλοι στην Τοπική Κοινότητα Καλυβίων του δήμου Ήλιδας και βίωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι η γιορτή των παιδιών και με την διάθεσή τους παρασύρουν και τους ενήλικες στο εορταστικό κλίμα.

Έτσι, μικροί και μεγάλοι άφησαν στην άκρη όλες τις άλλες υποχρεώσεις και με χαμόγελα και διάθεση για δημιουργία στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα του χωριού.

Η αρχή έγινε το πρωί της Κυριακής, καθώς μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων, ο πρόεδρος του χωριού Ανδρέας Γκογκάκης, κάτοικοι αλλά και πολλά παιδιά έκαναν τον στολισμό του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία του χωριού, το οποίο φωταγωγήθηκε ήδη δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Χθες ωστόσο υπήρξε και η συνέχεια, την σκυτάλη πήραν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου Καλυβίων, τα οποία μαζί με τις νηπιαγωγούς τους και την βοήθεια μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και του προέδρου του χωριού, προχώρησαν στον στολισμό και άλλων Χριστουγεννιάτικων δένδρων.

Ο στολισμός έγινε με γιορτινή διάθεση, καθώς κατά την διάρκειά του τα παιδιά τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φυσικά και τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μην κρύβοντας την ανυπομονησία τους για τον ερχομό του Αϊ- Βασίλη!

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την διαδικασία του στολισμού και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται και όλα δείχνουν ότι μέχρι τις διακοπές των σχολείων το νηπιαγωγείο θα ετοιμάσει και κάποια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην οποία θα προσκληθούν και οι ενήλικες για να γιορτάσουν όλοι μαζί.


Πηγή