Κανένα ενδιαφέρον για τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας Αλισσού

Κανένα ενδιαφέρον για τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας Αλισσού από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , όπως καταγγέλει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελένη Μπεζεριάνου , καθώς ούτε καν απάντησαν στα έγγραφα που έχει αποστείλει.

Αναλυτικά αναφέρει :

Αναρτώ το σημερινό έγγραφο που έστειλα στον αντιδήμαρχο των τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού για τις καμένες λάμπες που δεν έχουν αντικατασταθεί καθώς και για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό με το φωτισμό στο κοινοτικό κατάστημα. Να σας υπενθυμίσω ότι γι αυτά τα προβλήματα καθώς και για τα χαλίκια που δεν έχουν στρωθεί σε δρόμους έχει σταλεί έγγραφο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο από την 1 Νοεμβρίου ( το είχα αναρτήσει τότε μαζί με άλλα τρία έγγραφα), όχι δεν έγιναν αυτά που ζητούσαμε αλλά ούτε απάντηση πήραμε αν θα υλοποιηθούν.

Σε αυτό το έγγραφο είπα να αναφερθώ μόνο στο θέμα του φωτισμού που δεν γίνεται εδώ και καιρό να είναι τόσες καμένες λάμπες σε όλη τη κοινότητα , αλλά και στο χώρο της κοινότητας να υπάρχει πρόβλημα με το φωτισμό και λόγω των ημερών να μην έχει μια διαφορετική όψη το χωριό με αυτά που μπορέσαμε και κάναμε για καλές γιορτές. Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσουν και πάλι έγγραφα με τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό.

Γιατί στα προηγούμενα έγγραφα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.


Πηγή