Κάτω Αχαΐα: Σήμερα ανοίγουν οι πύλες του Σουπερμαρκετ Ανδρικόπουλος


Το νέο της κατάστημα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας…

…εγκαινιάζει σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου , στις 11:00 π.μ. η αλυσίδα σουπερμάρκετ Ανδρικόπουλος. Σε ένα άνετο χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων οι καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να επιλέξουν από τη γνωστή πλούσια ποικιλία προϊόντων της πατρινής αλυσίδας καθώς και από τα τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου και τυροκομικών – αλλαντικών.

Το καινούριο κατάστημα θα είναι το 12ο της τοπικής αλυσίδας, θα απασχολεί περίπου 30 άτομα προσωπικό και θα διαθέτει τουλάχιστον 35 θέσεις parking. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί κατάστημα καφέ ενώ 4 ακόμα καταστήματα θα τεθούν σε λειτουργία μέσα στο 2019 με στόχο να δημιουργηθεί ένα μικρό εμπορικό κέντρο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.

Σε δηλώσεις του Χαράλαμπου Ανδρικόπουλου, εκ των διαχειριστών εμπορικού και τμήματος Marketing, σημειώσαμε τα εξής:

«το πλάνο ανάπτυξης μας για το 2018 ολοκληρώνεται όπως το είχαμε σχεδιάσει, με την λειτουργία 2 νέων καταστημάτων και το πρώτο μας σημείο πώλησης στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Ένα ιδιόκτητο κατάστημα που έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες της περιοχής. Με το άνοιγμα του καταστήματος, οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν πολλά δώρα και μεγάλες προσφορές.»

Με το νέο αυτό κατάστημα, ο όμιλος επιχειρήσεων Ανδρικόπουλος θα ξεπεράσει στο σύνολο τους 500 εργαζόμενους. Πρόκειται για μια υγιής, οικογενειακή αλυσίδα που δεν σταματάει να εξελίσσεται τόσο με νέα καταστήματα και εγκαταστάσεις, όσο με τη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού της, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται.


Πηγή