Κάτω Αχαία – Γελάνε και οι πέτρες του λιθόστρωτου εμπορικού κέντρου

Την οργή του Τάκη Κουνάβη έφερε το δημοσίευμα – ρεπορτάζ (κλικ εδώ) για την Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης.

Αναλυτικά αναφέρει :

Γελάνε και οι πέτρες του λιθόστρωτου της ανάπλασης Δήμαρχε με το ρεπορτάζ. Στη Γενική Συνέλευση του εμπορικού συλλόγου,να σε ενημερώσει το δικό μου ρεπορτάζ, η αγανάκτηση με τους κάδους και τα σκουπίδια ήταν γενική. Το πέπλο μυστηρίου για τη διαβούλευση που τάχα έχεις κάνει όπως ισχυρίστηκες , με το προηγούμενο ΔΣ για τη Β φάση της ανάπλασης δεν έχει τραβηχτεί ακόμα. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα. Φυσικά δεν θα επαναλάβω τίποτα για τη μπόχα των φρεατίων στο εμπορικό κέντρο. Για τους χώρους στάθμευσης , ενώ πέφτει χαλίκι και άσφαλτος σε κοτέτσια και έχουν φωτιστεί αυλές με Δημοτικό φωτισμό, στο «κτήμα Ραστή» εκεί που θα διαμορφωνόταν για χώρος στάθμευσης είναι σκουπιδότοπος και έχουμε μείνει στη διαμόρφωση από το 2014. Όσο για το «Θεοδώρειο» καλό θα ήταν να μας πεις δημόσια, τις ενέργειες και την άποψη της Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Όσα ειπώθηκαν στην Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Τι συμβαίνει με το Θεοδώρειο Ίδρυμα ;


Πηγή