Καιρός: Συννεφιές, βροχές και κρύο το Σάββατο στην Αχαϊα

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας ,η οποία κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνή και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και κρύο θα έχουμε τις επόμενες μέρες στο Νομό Αχαίας. Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας. Σάββατο 8-12-18
Αρχικά αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει με πιθανότητα για τοπικές βροχές αργά το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 9-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες ,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 10-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Σάββατο 8-12-18
Αρχικά αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει με πιθανότητα για τοπικές βροχές αργά το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 9-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές ,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη. Δευτέρα 10-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης .Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Σάββατο 8-12-18
Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 9-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες ,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 10-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ΒΔκούς μέτριους εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Σάββατο 8-12-18
Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 9-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες ,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 10-12-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες,αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ΒΔκούς μέτριους εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα