Make-A-Wish: «Μεταμορφώνοντας μια ζωή με ένα αστέρι», της Αγγελικής Σαγιά.

Κοινωνία Make-A-Wish: «Μεταμορφώνοντας μια ζωή με ένα αστέρι», της Αγγελικής Σαγιά.

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Make-A-Wish , έναν οργανισμό που ιδρύθηκε το 1996 και μεταμορφώνει τις Ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Η θεραπεία των παιδιών και η πραγματοποίηση της ευχής είναι άρρηκτα συνδεδεμένες αφού σύμφωνα με έρευνα του οργανισμού, τα παιδιά που εκπλήρωσαν ευχή μπορούν να ανακτήσουν σωματική και συναισθηματική δύναμη.
Στην Ελλάδα 300 εθελοντές εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες , έχουν εκπληρωθεί πάνω από 2.050 ευχές ενώ το 2017 ο αριθμός έφτασε τις 200.

Το Αστέρι της ευχής φωτίζει παιδικές ψυχούλες με αγάπη και αισιοδοξία εδώ και 20 χρόνια. Όλοι μας με μια δωρεά των 2 ευρώ για το Αστέρι, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε ένα παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή του να εκπληρώσει μια ευχή!
Πρόκειται για μια ενέργεια εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας της χώρας μας, ενώ ο οργανισμός εκπλήρωσης των ευχών απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως.

Στηρίξτε κι εσείς την κοινότητα των ξεχωριστών ανθρώπων του οργανισμού που παλεύουν ανιδιοτελώς για την προσφορά.
Εκατοντάδες σχολεία αλλά και επιχειρήσεις ακολουθούν το Αστέρι της Ευχής και οι μαθητές μαθαίνουν πως με αυτό τον τρόπο βοηθούν παιδιά που δοκιμάζονται.

Το Αστέρι της Ευχής δίνει Ελπίδα και φωτίζει τις ψυχές όλων μας με καλοσύνη!

Προμηθευτείτε το Αστέρι της Ευχής τώρα στο: www.wishstar.gr
email:wishstar@makeawish.gr
Τηλ.: 2109637660

*Αγγελική Σαγιά (εθελόντρια make a wish greece)

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις «Επισημάνσεις της Κυριακής», 02-12-2018.


Πηγή