Με 1.163.255,13 ευρώ, ενισχύονται ιδιωτικές επιχειρήσεις από την ΠΙΝ

Ανακοίνωση απο την ΠΙΝ

Με 1.163.255,13 ευρώ ενισχύονται, από την Αυτοτελή Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΙΝ, έξι επενδυτικά σχέδια, τα οποία είχαν ενταχθεί στις διατάξεις των αναπτυξιακών νόμων 3299/2004 & 3908/2011.

Οι εταιρείες που λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση είναι η «ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΉ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΟΝΙΟΝ STAR Α.Τ.Τ.Ε.Ξ.Ε.» στη Λευκάδα, η «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε» στην Κέρκυρα, η «ΑΠΕΤΙΤ Α.Ε.» στην Κέρκυρα, η «ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ» στην Κέρκυρα, η «ΜΑΡΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» στην Κέρκυρα και η εταιρεία «ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ &ΣΙΑ Ε.Ε.» στην Κεφαλονιά.

Στις τρεις πρώτες καταβάλλονται, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, δόσεις των επιχορηγήσεων τους, καθώς τα επενδυτικά σχέδια είναι σε στάδιο τελικού ελέγχου, ενώ στις τρεις τελευταίες καταβάλλεται το υπόλοιπο (εξόφληση) των επιχορηγήσεων τους, καθώς έχει ήδη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση ολοκλήρωσης των επενδυτικών τους σχεδίων.

Οι αντίστοιχες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, για την καταβολή των επιχορηγήσεων, στις δικαιούχες ανωτέρω εταιρείες, έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, στη Διαύγεια.


Πηγή