«Μίλησε» το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την φοιτήτρια στη Ρόδο

Νέα σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, έδωσε η έρευνα που έγινε στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν βάναυσα την κοπέλα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η κοπέλα εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά, το κυριότερο, ίχνη DNA.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό ανήκουν σε ένα και μόνο πρόσωπο:

Πρόκειται για τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, ο οποίος μετάγεται στις φυλακές των Γρεβενών όπου βρίσκεται ήδη ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η αναφορά για την εύρεση γενετικού υλικού του 19χρονου στο “φονικό” σίδερο εμπεριέχεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση.

Τέλος, όπως μετέδωσε ο Σκάι, εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος άλλων 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίστηκαν από τον 19χρονο για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του.

Συγκλονίζει ο θείος της άτυχης 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες»

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

Πηγή: newsit.gr


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία