Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Δεν υπάρχει πια το ηθικό πλεονέκτημα που έκανε Κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

Π.Ι.Ν Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Δεν υπάρχει πια το ηθικό πλεονέκτημα που έκανε Κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στο θέμα που έχει αναδείξει η εκπομπή «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» του Corfutv αναφορικά με τον διαγωνισμό για τη σύμβαση έργου του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», όπου συμμετέχουν η σύζυγος και ο γιος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Ακόμα και να θέλει να μείνει κανείς σιωπηλός, είναι πολύ δύσκολο, όταν βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και στην Κέρκυρα!) να έχει μάθει πολύ καλά το παιχνίδι της εξουσίας και ταυτόχρονα να μας κουνάει το δάχτυλο, ότι τάχα εμείς είμαστε το παλιό και το φθαρμένο, ενώ αυτοί είναι άμεμπτοι, και ότι τάχα εμείς φταίμε για την κατάντια της Χώρας μας, ενώ αυτοί δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη.

Αυτά όμως που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, δηλαδή η <<φωτογραφική>> πρόσληψη, με σύμβαση έργου, από τον δημόσιο οργανισμό «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ» δυο συγγενών πρώτου βαθμού του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι ενδεικτικά για να αποδείξουν το αντίθετο.

Επίσης πρέπει να απαντηθούν τα εξής ερωτήματα: Τι ρόλο έπαιξε σε αυτό η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων; Είναι τελικά εταίρος στο Πρόγραμμα αυτό («Interreg») η Περιφέρεια; Και αλήθεια πως ένας οργανισμός που ασχολείται με αγροτικά ζητήματα, προσέλαβε δυο άτομα με εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό (Αγγλική φιλολογία και Μουσική);

Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στερείται επιχειρημάτων. Δεν υπάρχει πια το ηθικό πλεονέκτημα που τους έκανε Κυβέρνηση, που τους έδωσε Δήμο και Περιφέρεια. Το πλεονέκτημα αυτό κατεδαφίζεται μέρα με τη μέρα. Και πλέον οι πολίτες, ως παθόντες, έχουν την ικανότητα να καταλάβουν τι συμβαίνει».


Πηγή