Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Ένα χρόνο από το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Η απάντηση δική σας…».

Κοινωνία Νέα Δημοκρατία Κέρκυρας: «Ένα χρόνο από το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Η απάντηση δική σας…».

Σε ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Κέρκυρας με αφορμή τον ένα χρόνο συμπλήρωσης από το Αναπτυξιακό Συνέδριο τονίζει τα εξής:

«Ένας χρόνος ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από το πομπώδες <<διήμερο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων>> του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα και στο οποίο ήταν παρών και <<υποσχέθηκε>> – ως συνήθως! – ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και όλοι οι Υπουργοί της Κυβέρνησής του, οι οποίοι παρήλασαν από αυτό.

Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, πολλές υποσχέσεις δόθηκαν για την Κέρκυρα σε αυτό το Συνέδριο και από τον κ. Τσίπρα και από τους Βουλευτές Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ και από τον Δήμαρχο Κέρκυρας και από τον κ. Γαλιατσάτο. Τόσο που κανείς καλοπροαίρετος θα νόμιζε ότι σκοπός τους είναι <<να μετατρέψουν την Κέρκυρα σε Παρίσι>>, όπως λέμε.

Ένα χρόνο μετά τι;;;

Η Κέρκυρα βουλιάζει στο σκουπίδι, δεν έχει δρόμους, στον τουρισμό βαδίζει στην τύχη, η αγροτική παραγωγή δεν υποστηρίζεται από πουθενά, τα μνημεία χορταριάζουν ή καταρρέουν, τα έργα είναι σε τέλμα, νέα έργα δεν έρχονται, μελέτες δεν γίνονται, καμία ανάπτυξη στον τόπο δεν συμβαίνει (πλην της ιδιωτικής πρωτοβουλίας), χώροι πολιτισμού δεν υπάρχουν και αυτοί που υπάρχουν είναι υπό κατάρρευση, τα μνημεία μας πέρασαν στο Υπερταμείο προς <<αξιοποίηση>>, τα Διαπόντια είναι χωρίς συγκοινωνία, η Ύπαιθρος της Κέρκυρας ρημάζει και έπεται μία συνέχεια που μας φοβίζει.

Που πήγαν αλήθεια τα λαμπρά σχέδια του αναπτυξιακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Υποδομές και τις Πολιτικές για την Υγεία, για τις Πολιτικές για την Παιδεία και τον Χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις Πολιτικές για τη Στήριξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, για τον Τουρισμό, τις Εργασιακές Σχέσεις και την Κοινωνική Οικονομία, για την Επιχειρηματικότητα, τις Επενδύσεις, την Κοινωνική Συνοχή και την Απασχόληση, τις Υποδομές, το Νησιωτικό Περιβάλλον, την Ενέργεια και την Δημόσια Περιουσία, την Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου;;;

Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα γι’ άλλη μία φορά. Και μάλιστα σε μία περιοχή που τους στήριξε, τους τίμησε, τους πίστεψε και τους ψήφισε όσο καμία και το 2014 και το 2015.

Τελικά ήταν και το αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ένα ψέμα; Ή μήπως, κατά την γνωστή φράση του κ. Τσίπρα, επρόκειτο για αυταπάτη;

Η απάντηση δική σας…».


Πηγή