Νέο λουκέτο σε στοιχηματική εταιρεία

Έξι περίπου μήνες μετά την είσοδό της στην Ελληνική αγορά, η Vivobet ανακοίνωσε σήμερα την παύση της λειτουργίας της.Η εταιρία μέσω e-mail ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης τα μέλη της πως είναι αναγκασμένη να σταματήσει τη δραστηριοποίηση της στις 11 Δεκεμβρίου 2018. Η απόφαση, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, οφείλεται στην επικείμενη αλλαγή νομοθετικού πλαισίου για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια και τις στοιχηματικές εταιρίεςστην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Vivobet:

“Αγαπητοί πελάτες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την προσωρινή παύση λειτουργίας της vivobet.gr, εν όψει της επικείμενης αλλαγής στη διαδικασία αδειοδότησης διαδικτυακών εταιριών στοιχημάτων στην Ελλάδα και την οριστική ρύθμιση της αγοράς, η οποία τα τελευταία επτά χρόνια λειτουργεί υπό μεταβατικό καθεστώς.

Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η διασφάλιση των χρημάτων των παικτών, συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας επ’ αυτού. Σας καλούμε να προβείτε το συντομότερο στην ανάληψη του όποιου χρηματικού ποσού υπάρχει στον λογαριασμό σας.

Από σήμερα (11/12/18) η Vivobet παύει να δέχεται στοιχήματα και νέες εγγραφές. Τα όποια μακροχρόνια στοιχήματα θα επιστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν κανονικά.

Έως τη διεκπεραίωση και της τελευταίας εκκρεμότητας, οι άνθρωποι της Vivobet θα βρίσκονται κοντά σας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως άλλωστε συνέβαινε από τις 31 Μαΐου μέχρι και σήμερα.

Εις το επανιδείν!

Η ομάδα της Vivobet”

Όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση της εταιρίας, τα μακροχρόνια στοιχήματα θα επιστραφούν, ενώ πρώτο μέλημά της είναι η διασφάλιση των χρημάτων των μελών της. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στην Ελλάδα.

_______________________________________________________________________Πάνος Κοτσιμπός – Δημοσιογράφος


Πηγή