Όρθιος με Πυρρή στα «χασομέρια» ο Πανμοβριακός με Παναιγιάλειο


Ο Πανμοβριακός έδωσε μεγάλο ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία και πήρε «χρυσό» πόντο στο 92΄από τον Παναιγιάλειο με τον Νίκο Πυρρή να βρίσκει δίχτυα στο 92΄, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παναγιώτη Νιφορόπουλου.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι από την αρχή και όσοι το παρακολούθησαν (περίπου 300 άτομα στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών) αποζημιώθηκαν στο έπακρο από το θέαμα και το μεγάλο σασπένς. Τα δεδομένα άλλαξαν από νωρίς, αφού ο Πυρρής πήρε να περάσει από πάνω από τον Μούζο την μπάλα, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και άφησε τον Παναιγιάλειο με 10 παίκτες από το 12΄.

Στο 14΄το φάουλ του Παναγιώτη Νιφορόπουλου τράνταξε το δοκάρι της «Μαύρης Θύελλας», ενώ στο 41΄ο Γραμματικόπουλος σούταρε, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο, σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στην επανάληψη ο Τζανουλίνος σούταρε ελάχιστα άουτ στο 70΄, αλλά ο Σκούτας με κεφαλιά από σέντρα του Γραμματίκα έδωσε προβάδισμα στον Παναιγιάλειο στο 76΄. Τελικά ο Πυρρής με κεφαλιά στο 92΄κράτησε όρθια την ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Σπυρόπουλος): Καραμανλής, Κάτσενος (70’ Σουρανής), Λιάκος, Σπανός, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γ.Νιφορόπουλος, Παναγάκης (33΄Γραμματικόπουλος), Χριστόπουλος (46΄Καλογερόπουλος-51΄λ.τ. Αγγελης), Αποστολόπουλος, Πυρρής.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παρασκευόπουλος): Μούζος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Σούλης, Παπασπηλιόπουλος (80΄Μέρο), Λούγκος, Τζανουλίνος, Μητρόπουλος (38’ Μπακατσέλος), Φουρτάδο, Κούντικ (65΄Σκούτας), Σπυρόπουλος (13΄ Παναγιωτόπουλος).


Πηγή