Πάτρα: Έφερε “αέρα” και πίστη νίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένα πράγμα μπορεί να πει κανείς στον απόηχο της διήμερης επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι σίγουρος και ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νίκη του κόμματος του στις επικείμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Το παραπάνω μπορούσε να αποκομίσει κάποιος μετά τις συζητήσεις που είχε μαζί του εδώ στην Πάτρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέφερε στα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την πίστη του αυτή, τόσο μέσα από την ομιλία στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικής Ελλάδος και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, όσο και στις συζητήσεις που είχε μαζί τους και στα τετ α τετ με πολιτευτές, βουλευτές και εκπροσώπους οργάνων των "γαλάζιων".

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σκόρπισε μέσα από την παρουσία του το μήνυμα της επικείμενης νίκης, όχι μόνο σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και στο τοπικό πολιτικό πεδίο, τονίζοντας ότι η Αχαΐα και οι υπόλοιποι νομοί της περιφέρειας θα γίνουν "γαλάζιοι" στις περιφερειακές, αλλά και στις εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, δεν ασχολήθηκε καν με το ρήγμα που φαίνεται να υπάρχει στο εσωτερικό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, με φόντο κυρίως τις τοπικές εκλογές και την ΝΟΔΕ, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, όσο πλησιάζουμε στις εθνικές εκλογές.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των "γαλάζιων" για τις εκλογικές μάχες που ακολουθούν.

(Στην φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε καφέ γνωστού ξενοδοχείου μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη και τον επιχειρηματία, Νίκο Καρακίτσο).

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, σε εκδήλωση των ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας


Πηγή